12/10/11

RESUMO DO PARTIDO AMISTOSO ENTRE O CB REDONDELA E O CB PONTEAREAS

O pasado sábado 8 de Outubro, xogouse o primeiro partido amistoso do equipo sénior do noso club. Estreámonos contra o CB Pontareas, nun encontro cheo de imprecisións debido á inexperiencia de ambos conxuntos, xa que só había un xogador que superara os 25 puntos, militando este no CB Ponteareas.
Foi un partido de amplas rotacións por parte de ambos clubs, no que ningún xogador chegou ós 25 minutos de xogo. Buscamos ir encaixando pezas de cara ó comenzo da nova tempada o vindeiro 16 de outubro (23 no caso do noso club por ter a primeira xornada de descanso).
Os nosos xogadores foron a remolque todo o partido sen encontrar o tino no ataque nin o xeito na defensa salvo accións individuais, nas que conseguímos animar á grada.
Non obstante, os nosos xogadores non perderon de vista ao CB Ponteareas e, tendo una máxima desventaxa no inicio do 4º periodo (6 puntos), foi ese o momento no que nos puxemos ó traballo e, cun parcial 9-0, conseguimos poñernos por diante do marcador. Non abandonamos o resultado ata que a bocina bramou o final do partido (49-47).

Cómpre destacar o debut de tódolos xogadores, e as primeiras canastras na competicion oficial sénior de Cristian e Anxo.